Домашній хліб зі шпинатом, сиром і часником в духовці

Тут могли бути сосиски в тісті, але вони не корисні для здоров’я 😁 тому буде хліб з корисним шпинатом 👍 Як зробити Домашній хліб зі шпинатом, сиром і часником в духовці рецепт простий. Так, ми так вирішили з передплатниками: шпинат ✅оливкова олія ✅ сир✅ значить ПП 😁 Згодні? Пс. Саме з цього тісто готувала сосиски в тісті. Пам’ятаєте, я їх ще посилала сиром і травами? Спробуйте так. Мої сказали взагалі 🔥 Псс. Тісто можна приготувати з вечора і на ніч прибрати в холодильник. Вранці дістати за годину і працювати.

Інгредієнти

Дріжджі свіжі 10 р
цукор 1 с. л
Сіль 1ч.л
Молоко 200мл
борошно 350 г
олія оливкова 30 мл

Для начинки:

Шпинат свіжий 150 р
Сир 100 г
Часник 2 зб
Оливкова олія 2 ст. л
Сіль, чорний перець, італійські трави за смаком

Домашній хліб зі шпинатом, сиром і часником в духовці покроковий рецепт

1. Просіяти борошно. Змішати молоко, цукор і дріжджі, добре перемішати. Влити до борошні і почати місити тісто до повного з’єднання з борошном. Додати сіль і масло і продовжувати місити ще приблизно 5 хвилин. * Повинні отримати дуже м’яке, гладке і трохи липке тісто. Накрити полотенцем.
2. Тісто має збільшитися вдвічі. Для начинки шпинат залитий окропом, залишити на пару хвилин. Воду злити, шпинат, віджати. Дрібно нарізати. Додати натертий сир, часник, спеції і масло. Перемішати. Тісто викласти на робочу поверхню. Розкачати в тонкий прямокутник. Нарізати на смужки приблизно 2 см шириной.
3. На кожну смужку по всій довжині викласти начинку і защипнути. Викласти заготовки у форму для кексу. * якщо вийшло довше форми, нарізати на 2 частини. Можна між шарами злегка побризкати оливковою олією. Накрити і залишити ще на 40-60 хвилин. Змастити жовтком, посипати травами і в розігріту до 170 С Духовку на 40 хвилин. Остудити на решетке.