Хліб без дріжджів з горіхами

Як приготувати Хліб без дріжджів з горіхами рецепт простий.

Інгредієнти

дивіться нижче

Хліб без дріжджів з горіхами покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 200 градусів У велику миску додайте 220 гр. цільнозерновий борошна, 130 гр. білого борошна, 1 ст. л. розпушувача, 1 ч. л. солі і перемішайте. Потім додайте 150 грамів горіхів і перемішайте. Після додайте рідкі інгредієнти: 1 ст. л. яблучного оцту, 1 ст. л. ложку оливкової олії, 350 мл газованої води і перемешайте.

2. Змастіть форму для запікання олією (розмір форми 25 см) і застеліть пергаментом, щоб потім хліб зручно було діставати з форми. Перелийте тісто у форму і прикрасьте вівсяними пластівцями або насінням мака.

3. Випікайте в духовці 50 хвилин. Дістаньте форму з духовки і дайте охолонути 10 хвилин і тільки потім виймайте з форми. Розрізати готовий хліб можна тільки після того, як він ПОВНІСТЮ охолоне. Готово!