Овочеві пироги з листкового тіста з куркою від Гордона Рамзі

Як смачно зробити Овочеві пироги з листкового тіста з куркою від Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

50 г панчетти, нарізаною
1 ст. л. оливкової олії
1 цибулю-порей, очищений і нарізаний скибочками
200 г селери, очищеного і нарізаного дрібними кубиками
200 г гарбуза з горіхами, очищеної і нарізаної дрібними кубиками
Жменю гілочок чебрецю, тільки листя
50 мл сухого хересу
200 мл курячого бульйону
100ml crème fraîche
200 г листкового тіста
Звичайна борошно для розкачування
1 яєчний жовток, збитий з 1 ч. л. води
250 г вареної курки, нарізаною шматочками
Морська сіль і мелений чорний перець

Овочеві пироги з листкового тіста з куркою від Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Обсмажуйте панчетту на гарячій сухій сковороді протягом 3-4 хвилин до злегка золотистого кольору. Викладіть на тарілку, застелену кухонних папером. Витріть сковороду. Розігрійте масло в сковороді і обсмажте овочі з чебрецем і приправами близько 7 хвилин, поки вони не стануть м’якими. Влийте херес і збивайте протягом 5 хвилин, поки він не стане однородным.
2. Поверніть панчетту у форму і влийте бульйон. Доведіть рідину до кипіння і варіть 10-15 хвилин, поки вона не зменшиться наполовину. Додайте крем-фреш і готуйте близько 5 хвилин, поки соус не зменшиться приблизно на третину. Перевірте, чи немає приправ, потім зніміть з вогню і відкладіть в сторону. Розігрійте духовку до 200 ° C / Газ 6.
3. Розкачайте тісто на злегка посипаній борошном поверхні до товщини монети в 1 фунт стерлінгів. Виріжте 2 або 3 кола, використовуючи маленьке блюдце в якості шаблону. Акуратно викладіть кола тіста на великій деко з антипригарним покриттям і зробіть на поверхні ромбоподібний узор, використовуючи кінчик маленького гострого ножа.
4. Змастіть тісто глазур’ю з яєчного жовтка і випікайте близько 10 хвилин, поки воно не підніметься і не стане золотистим. Випікайте ще 2 хвилини, злегка відкривши дверцята духовки, щоб тісто стало хрустким. Вийміть з духовки і перекладіть на решетку.
5. Тим часом додайте в соус курку і розігрівайте, поки м’ясо не прогріється. Перевірте приправи і розділіть курячу суміш між підігрітими сервіровок тарілками. Викладіть на кожну стопку тісто і подавайте.