Коржі піде по турецьки

Коржі піде по турецьки простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

Об’єм 250 мл склянки
Обсяг чайної чашки 125 мл

10-12 гр. швидкорозчинних дріжджів
1 їдальня ложка цукрового піску
Півсклянки теплого молока
1 склянку теплої води
Половина чайної чашки рослинного масла
1 чайна ложка солі
4,5 склянки борошна

Додатково:
Яєчний жовток
чорний кмин
кунжут

Коржі піде по турецьки покроковий рецепт

1. Перемішати дріжджі, цукор, молоко, воду і масло. Додати сіль, потроху додати борошно, замісити м’яке тісто. Накрити і залишити підніматися. Розділити на 3 частини. Накрити і залишити на 30 минут.

2. Трохи розкачати, зробити надрізи, змастити яєчним жовтком, посипати кунжутом і тмином.

3. Готувати в духовці при 220 градусів до золотистого кольору. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇