Пиріг галета з сирним сиром, інжиром, грушею і помідорами

Як зробити смачний Пиріг галета з сирним сиром, інжиром, грушею і помідорами рецепт простий в духовці. Вам з чим – з інжиром, грушею або помідорами? Вибирайте поки я добра, а то сьогодні у мене прям напад жадібності 😁 Хоч ховай від усіх, їй богу 🤦♀️ Не, ну я поділюся з вами звичайно. Рецептом 😁 Ви у мене хороші, інтелігентні, і не закидаєте все у момент за обидві щоки 😁 Спосіб приготування в каруселі ⏩

Інгредієнти

Тісто
Вершкове масло 82% 170 гр
Борошно 300 г
Сіль 2 г
Дуже холодна вода 130 р

Начинка
Сирний сир 150 г (по 50 на кожну галету)
Інжир 1 великий
Груша 1 шт
Сир з блакитною цвіллю 50 р
Волоські горіхи
Мигдальні хлопя
Помідори 1-2 шт
Мацарела 50 р
30 г Шпинат

Пиріг галета з сирним сиром, інжиром, грушею і помідорами покроковий рецепт

1. Тісто.
Масло за годину прибрати в морозильник. Порізати масло на кубики, додати борошна і великим ножем порубати в крихту. Додати сіль , воду і швидко замісити тісто. Довго не треба замішувати. Як тільки всі інгредієнти соеденились, прибрати тісто в пакет, руками сформувати орієнтовний квадрат і прибрати на годину в холодильник. На злегка присипаної борошном поверхні розкачати тісто в довгий пласт. Робити просто один тур (скласти в троє.) Якщо тісто досить холодне, можна повторити цю дію ще раз. Якщо ні, то прибрати в холодильник так само вчинити через 30-40 хвилин ще 2 рази. Все, тісто готове. Таке тісто можна добре упакувати і зберігати в морозилці, або на 3 дні холодильнике.

2. Начинка.
Розкачати тісто в тонкий прямоугольний пласт. Нарізати на 3 частини. Нанести на кожен шматок сирний сир (для інжиру і груші у сир можна додати цукрову пудру). Викласти кружечки індикатор, посипати шматочками блакитного сиру м волоськими горіхами. На другу викласти часточки груші, сир і посипати мигдалевими хлопьями.

3. На третій викласти нарізаний шпинат, гуртки помідорів, шматки мацарелы, посипати італійськими травами і сіллю, побризкати оливковою олією. Краї зігнути і змастити жовтком. Випікати в розігрітій 210 С духовці 20 хвилин. Галету з інжир і з грушею перед подачею можна злегка полити рідким медом.