Пиріжки з лаваша з картоплею, сиром і беконом

Неймовірно смачні пиріжки до гарячого чаю, які ідеально скрасять холодні осінні вечори 🍂 Пиріжки з лаваша з картоплею, сиром і беконом простий рецепт.

Інгредієнти

– вірменський лаваш (2 шт)
– картопля (5 шт)
– тертий сир
– бекон (200 гр)
– зелена цибуля (1 пучок)
– яєчний жовток (2 шт)
– чорний кунжут (для посипки)
– пергамент (для запікання)
– сіль (за смаком)

Пиріжки з лаваша з картоплею, сиром і беконом покроковий рецепт

1. Картоплю почистити і відварити з сіллю до готовності і потовкти його до однорідної маси. Бекон нарізати на тонкі смужки, цибулю дрібно порізати і додати це до толченому картофелю.
2. Всі інгредієнти добре перемішати. Далі необхідно розрізати лаваш, як показано на відео, покласти в нього готову начинку і щільно скрутить.
3. Коли всі пиріжки будуть готові, зверху змастити їх яєчним жовтком, присипати кунжутом, викласти у деко на пергамент і відправити в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку.
4. Випікати 10-15 хвилин. Подавати до столу їх можна і гарячими, і ледь теплими. Вони дуже смачні в будь-якому виде.