Кубдари по грузинськи

Як смачно зробити Кубдари по грузинськи простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Все ж не буду я їх називати кубдари, бо не впевнена в оригінальності рецепта, а назву м’ясні багети (в одного француза зараз стався інфаркт ). Але хіба важливо як їх назвемо? Ну немає ж? Головне, що це дуже смачно А ще дуже просто і швидко. Вчасно 27 хвилинного ефіру на ваших очах приготувала і навіть лаятися встигла Пс. А я не змогла вибрати фото і виклала кілька. Який вам більше подобається?

Інгредієнти

Тісто:
Борошно 500 г
Вода 300-330 мл
Сіль 10 г
Цукор 5 г
олію 30 р
Дріжджі пресовані 10 р

Начинка:
стегно Куряче 500 г
Цибуля 1 середній
Часник 2 зб
Сванская сіль за смаком
Чорний перець
Зелена цибуля, петрушка, кріп по 30 г

Кубдари по грузинськи покроковий рецепт

1. В теплій воді розвести дріжджі і влити до борошна. Додати сіль, цукор, масло і замісити тісто. Повинні отримати м’яке, але не липке тісто. Накрити і залишити на годину на расстойку. За цей час тісто збільшиться майже в трое.

2. М’ясо дрібно нарізати і обсмажити на рослинному маслі. Додати дрібно нарізану цибулю і часник. Додати спеції і готувати ще пару хвилин. В кінці додати зелень і зняти з вогню. Готове тісто викласти на стіл, вимісити. Розділити на 4-6 частин і подкатать.
3. Кожен колобок розкачати в довгий овал. В середину викласти начинку, краї тіста з’єднати і добре защипнути. Викласти на деко і відправити в розігріту до 220С духовку на 15 хвилин (я випікала в режимі конвекція 12 хвилин). Гарячі пироги змастити вершковим маслом.