Булочки з мясом яловичини, картоплею та морквою

Як смачно зробити Булочки з м’ясом яловичини, картоплею та морквою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для тесту:
Сіль 0,5 чайної ложки,
Вода 250 мл,
Рослинна олія 250 мл,
Борошно 450 гр.

Начинка:
картопля (2 шт)
моркву (2 шт)
цибулю
пара зубчиків часнику
Яловичина (500 гр.)

Спеції за смаком – сунелі, зелень, суміші перців…

Булочки з м’ясом яловичини, картоплею та морквою покроковий рецепт

1. рідкі інгредієнти Змішуємо, додаємо сіль, просіваємо борошно, поступово замішуємо тісто. Готове тісто відставляємо в мисці під харчової пленкой.
2. Готуємо начинку. Вона може бути абсолютно різною. Я відварила картопля (2 шт) та моркву (2 шт) кубиками. Обсмажила цибулю на сковороді з парою зубчиків часнику. Яловичину (500 гр.) січену. Змішала всі інгредієнти. Спеції за смаком – сунелі, зелень, суміші перців…, як ви любите.
3. Ділимо тісто на кілька частин (приблизно по 50 гр одна). Розкочуємо тонко. Борошно при розкочуванні не використовуємо. Робимо на килимку або на столі (змастити маслом). Загортаємо трубочками за типом млинців).
4. Викладаємо на пергамент. Можна змастити яйцем (у мене без)! Випікаємо при 200 градусах стільки, щоб підрум’янилися. Тісто тонке, а начинка готова, багато часу не нужно.