Хрусткі чебуреки на окропі з яловичини соковиті

Як зробити смачні домашні Хрусткі чебуреки на окропі з яловичини соковиті простий рецепт. У вас вийдуть карколомні хрусткі зовні і соковиті всередині чебуреки, зберігайте цей рецепт і радуйте себе і своїх близьких☺️

Інгредієнти

Інгредієнти для тіста:
•Борошно – 500 р.
•Окріп – 250 мл
•Оливкова олія – 50 мл
•Сіль – 10 р.

Інгредієнти для фаршу:
•Яловичина – 600 р.
•Цибуля ріпчаста – 350 р.
•Зелень асорті – 70 р.
•Сіль/Перець – за смаком
•Вода фільтрована – 100 мл

•Також вам знадобиться рослинна олія ~ 500 мл.

Хрусткі чебуреки на окропі з яловичини соковиті покроковий рецепт

1. Замісимо тісто. Для цього в глибоку миску просійте борошно, додайте оливкову олію, сіль і залийте окропом. Почніть перемішувати тісто виделкою, щоб не обпалити руки, через хвилину можете продовжувати місити тісто руками. Тісто замішуємо протягом 5-7 хвилин, далі накриємо плівкою і залишимо відпочивати 30 хвилин при кімнатній температуре.

2. Поки тісто відпочиває приготуємо фарш. Дрібно наріжте цибулю з зеленню і перемішайте з фаршем, не забудьте додати улюблені спеції. Після того як добре замішані додайте у фарш холодну фільтровану воду і замішайте ще раз, щоб фарш ввібрав в себе всю воду. Відпочиле розкотимо тісто в ковбаску і наріжемо на однакові шайби з 60 г.

3. Напылите борошном робочу поверхню і візьміть один шматочок тіста , подминайте тісто всередину, щоб утворити рівну шайбу. Далі тонко розкачайте тісто і викладіть на одну з сторін 60-80 грам начинки, змастіть краї тіста водою і щільно притисніть їх один до одного пальцами.

4. Зайве тісто слід відрізати ножем або різаком для тіста. У сковорідку додайте достатню кількість рослинної олії і розігрійте її. Готовність масла можете перевірити опустивши туди шматочок тесту з остатков.

5. Обсмажуємо по 1-2 чебурека за раз. Чебуреки смажаться 3-4 хвилини, як тільки стануть золотисто-коричневого кольору, виймайте і на друшляк

Відео рецепт 👇