Крекери з зеленню і кунжутом

Як смачно зробити Крекери з зеленню і кунжутом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

150 г борошна
3 г сухих дріжджів
10 г цукру (використовувала коричневий)
0,5 ч. л. солі
0,5 ч. л. розпушувача
30 г вершкового масла (50:50 масло і маргарин)
60 г молока
2 ст. л. дуже дрібно нарізаної зелені (використовувала заморожену)
10-15 г підсмаженого кунжуту

Крекери з зеленню і кунжутом покроковий рецепт

1. У мисці змішати сухі інгредієнти. Масло розтопити в молоці, остудити до теплого, додати зелень, перемішати. Влити суміш в борошно і замісити досить щільне тісто. Миску з тістом накрити і залишити в теплому місці на годину. Тісто не підійде, а нам і не надо.
2. Викласти тісто на папір для випічки, накрити харчовою плівкою і розкачати як можна тонше в прямокутник. У мене вийшов розміром 26х31 см, якраз противень.
3. Розрізати тісто довільно на шматочки, розкласти заготовки на папері для випічки. Випікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 180 °С (конвекція 160 °С) до рум’яного кольору. Остудити на решітці. Смачно до одуру!!!