Італійський томатний хліб з травами, цибулею і часником в хлібопічці простий рецепт.
Інгредієнти
• Вода – 230 мл
• Олія оливкова – 2 ст. л.
• Томатна паста– 2 ст. л.
• Цукор – 2 ст. л.
• Сіль – 1 ч. л.
• Борошно пшеничне – 500 г
Порядок приготування
• Спеції «Італійські трави» – 2 ч. л.
• Дріжджі сухі – 1 і 1/2 ч. л.
• 1 червоний обсмажену цибулю півкільцями
• 2 зубчики часнику, обсмажені з цибулею
Італійський томатний хліб з травами, цибулею і часником в хлібопічці покроковий рецепт
1. В ємність для хлібопічки влити воду і оливкове масло. Додати томатну пасту розвести її у воді. В різні сторони ємності висипати сіль і цукор. Борошно просіяти в ємність для хліба. Додати спеції ближче до стінок ємності. У центрі борошна зробити поглиблення і всипати дріжджі. Встановити ємність в хлебопечку.
2. Закрити кришку. Обсмажену цибулю і часник викласти в диспенсер. Включити хлібопічку у мережу, клавішами вибрати програму «ІТАЛІЙСЬКИЙ», натиснути кнопку «ОК». Далі кнопками вибрати колір бажаної скоринки, ми рекомендуємо колір «СЕРЕДНІЙ» 750 р. Підтвердити вибір кнопкою «ОК».
3. Кнопками вибрати розмір хліба, вибираємо розмір «СЕРЕДНІЙ» 750 г, іконка середнього розміру. Підтвердити вибір кнопкою «ОК». Кнопками вибрати використання диспенсера. Підтвердити вибір кнопкою «ОК».
4. Натиснути кнопку «СТАРТ». Готувати до закінчення програми. Після завершення програми відключити хлібопічку. Хліб вийняти з форми і дати охолонути. Нарізати хліб після остывания.