Коржі кутаби з зеленню з цільнозернового борошна

Дуже смачні, прості і корисні Коржі кутаби з зеленню з цільнозерновий борошна простий рецепт 😋 В начинку можна використовувати будь-яку зелень (краще кілька видів одразу): кропива, снить, щавель, ревінь, салат, лобода, петрушка, кріп, кінза, базилік, черемша, шпинат, зелений лук, бадилля редиски або буряків та ін.

Інгредієнти

на 3 хычина:

ТІСТО:
◇ 300 г білої або цільнозерновий борошна
◇ 180-200 мл води
◇ 1/2 ч. л. солі

НАЧИНКА:
♡ Великий пучок зелені
♡ Спеції: чорний перець, асафетида за бажанням, можна улюблену суміш спецій
♡ Сіль за смаком
♡ Рослинна олія
♥ За бажанням тофу або веганські сир

Коржі кутаби з зеленню з цільнозерновий борошна покроковий рецепт

1. ТІСТО: додаємо в борошно сіль і поступово вливаємо воду. Добре вимішуємо, поки тісто не перестане прилипати до рук. Скроплюємо водою, накриваємо і залишаємо на полчаса.

2. Зелень нарізаємо. Присипаємо її сіллю, спеціями і поливаємо 1 ст. л. рослинного масла. Якщо використовуєте тофу, його потрібно натерти або розім’яти, змішати із зеленню, посолити, додати специи.

3. Розкачуємо шматочок тіста в тонкий коржик. Викладаємо на одну сторону начинку. Накриваємо другою стороною і виделкою придавлюємо по всьому краю.

4. Випікаємо на розігрітій сухій сковороді по 2-3 хвилини з кожного боку на середньому вогні. Готові кутаби змащуємо рослинним маслом і складемо стопкою. Накриваємо, щоб не охолонули до подачи.

Відео рецепт 👇