Дріжджові булочки з фетою і помідорами

Як смачно зробити Дріжджові булочки з фетою і помідорами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Булочки з начинкою з Фети, болгарського перцю і помідорів. Замість Фети можна взяти будь-молодий білий сир, можна взяти бринзу, тільки не сильно солону. Або просто взяти розсипчастий сир, злегка підсолити, можна додати трохи зелені.

Інгредієнти

Тісто:
Молоко – 200 мл
Масло рослинне – 80 мл
Яйце – 1 шт
Цукор – 0,5 ст. л
Сіль – 0,5 ч. л
Дріжджі сухі – 1 ч. л.
Борошно – 400 гр

Начинка:
Фета – 200 гр
Помідор – 1 шт
зелений болгарський Перець – 1 шт

Дріжджові булочки з фетою і помідорами покроковий рецепт

1. Для тіста: У борошно всипати сіль, цукор, дріжджі перемішати. Влити тепле молоко, рослинне масло, розбити яйця замісити м’яке тісто. Закрити кришкою, прибрати в тепле місце на підйом в два рази, приблизно на 1 годину. Для начинки: Розкришити Фету. Помідор розрізати, вийняти чайною ложкою з нього насіння і всю рідину, вона нам не нужна.
2. М’якоть помідора нарізати невеликими брусочками, шириною в 1 см Болгарський перець почистити, і теж нарізати брусочками в 1 см шириною. Формуємо булочки: тісто викласти на дошку, розділити на 12 частин, скачати в колобки, накрити рушником, щоб не подсыхало тісто. Шматочок тіста розім’яти пальцями в невелику коржик, з правого і з лівого боку на коржику зробити надрізи (4-5 см), не доходячи до краю тесту в 1 см.
3. На середину тіста покласти начинку з Фети, шматочок помідора, шматочок болгарського перцю. Підняти праву сторону тіста, просунути через лівий проріз і придавити, защипывая край з основним тестом. Точно також вчинити з лівого боку. Таким чином сформується красива булочка. Сформовані булочки викласти на деко з папером для випічки. Зверху накрити серветкою, залишити на расстойку на 15-20 хвилин. Змастити булочки збитим яйцем, поставити деко з булочками в нагріту духовку до 200 гр., на 25-30 минут.