Пиріг з капустою і грибами з дріжджового тіста в духовці

Як смачно зробити простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Як виявилося, всім хотілося саме цей рецепт…Хоча вже пора працювати над новорічним меню. Джингл Белс зовсім немає, є бажання завмерти посеред лісу і дивитися на красу, дивитися і глибоко дихати. Так що, ще пару постів і обіцяю – ми почнемо готуватися до Різдва

Інгредієнти

Для тесту:
▪️375гр борошна
▪️130гр молока теплого
▪️90гр води
▪️5 г сухих дріжджів
▪️40г цукру
▪️8г солі
▪️30гр теплого вершкового масла

Для начинки:
▪️капуста білокачанна
▪️морква
▪️цибулю
▪️гриби печериці
▪️протерті томати
▪️зелень
▪️сіль і перець

Пиріг з капустою і грибами з дріжджового тіста в духовці покроковий рецепт

1. так-Так, це ж тісто ми використовували для булочок, воно універсальне, тому підійде для булочок, пиріжків, пирогів і тд. Користуйтеся. Тісто замішані, накрили плівкою і залишили на 2 години для підйому. Поки тісто відпочиває, робимо начинку. Обсмажити цибулю, додати шампы, потім моркву – обсмажити вместе.

2. Я нарізала на бернере, це дуже швидко і зручно. Плюс тонко нашаткувати капусту просто кайф. Додати в сковороду капусту, обсмажити. Тепер протерті томати і трохи протушкувати все разом. Додати сіль, зовсім трохи цукру (для балансу) і перець. Нарізати зелень і додати в капусту. Все, начинка готова. Тісто розділити на дві части.

3. Одну частину розкачати і викласти у форму, утворюючи краю, викласти начинку. Накрити другим пластом і защипнути краї. Зробити в центрі дірочку для виходу повітря. Накрити плівкою або рушником і залишити ще хвилин на 20-30 Змастити яйцем і відправити в духовку при 180С на 25 хвилин Вуаля, все готово!!!!