Сирно часникові булочки з грибами, шинкою, помідорами, цибулею і шпинатом

Як смачно зробити Сирно часникові булочки з грибами, шинкою, помідорами, цибулею і шпинатом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

150 р. вершкового масла
1 ст. ложка подрібненого свіжого часнику
1 ст. л дрібно нарізаної петрушки
3 булочки для гамбургерів
200 р. сиру чеддер

Для томатів і цибулі:
2 помідора
по ¼ чайної ложки солі і перцю
½ цибулі

Для шинки і грибів:
1 ст. ложка вершкового масла
250 р. нарізаних грибів
3 скибочки шинки
по ¼ чайної ложки солі і перцю

Для шпинату з вершками:
1 ст. ложка вершкового масла
¼ цибулі
200 г шпинату
¼ склянки вершків
по ½ чайної ложки солі і перцю

Сирно часникові булочки з грибами, шинкою, помідорами, цибулею і шпинатом покроковий рецепт

1. Відправити в мікрохвильову піч масло, часник на 30 секунд. Вмішати петрушку. Розрізати і змастити кожну булочку. Додати в кожну булочку сир. Для томатів і цибулі: Розріжте помідори і цибуля на тонкі скибочки. Вкласти в кожну проріз булочки. Приправьте.

2. Для шинки і грибів: Обсмажити гриби в олії, протягом 4-5 хвилин. Вмішайте шинку і приправте. Відкладіть остигати на 5 хвилин. Викладіть суміш у кожну проріз булочки.

3. Для шпинату з вершками: Обсмажити цибулю в олії протягом 2 хвилин. Додайте шпинат і смажте протягом 3-4 хвилин. Додати вершки і варити 5-6 хвилин до загустіння. Приправити. Відкладіть остигати на 5 минут.

4. Викладіть суміш у кожну проріз булочки. Викладіть булочки на деко і змастіть кожну булочку залишилися часниковим маслом. Готувати в духовці при 180С 6-8 хвилин. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇