Кремовий пиріг з тофу, цибулею, шпинатом і часником

Кремовий пиріг з тофу, цибулею, шпинатом і часником простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

Кбжу на 100 гр: 93/6.8/2.6/10

Шовковистий тофу – 454 гр
Нутове борошно – 90 гр
Харчові дріжджі неактивні (у автора сирні пластівці Смак Вілл) – 25 гр
Крохмаль кукурудзяний – 30 гр
Діжонська гірчиця – 18 гр
Цибульний порошок – 1 ч. л.
Сіль – 1,5 ч. л (за бажанням)
Лук червоний – 2 шт
Часник – 2 зубчики
Шпинат – 250 гр
Масло кокосове – 2 мл
Кедрові горішки (за бажанням)
Розпушувач – 2 гр

Кремовий пиріг з тофу, цибулею, шпинатом і часником покроковий рецепт

1. У блендері збиваємо тофу, нутовую борошно, крохмаль, гірчицю, цибульний порошок, сіль, дріжджі. Нарізаємо цибулю півкільцями і обсмажуємо з маслом на середньому вогні до карамелизации.

2. Додаємо роздавлений часник і готуємо ще хвилину, потім знімаємо з вогню і перекладаємо в миску. На цій сковороді обсмажуємо нарізаний шпинат, поки він не зів’яне і не вийде вся жидкость.
3. Змішуємо суміш тофу зі шпинатом, цибулею і добре перемішуємо. Перелити тісто у форму (у автора силіконова 17 см) і посипаємо зверху кедровими орешками.

4. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при 180 гр протягом 40-45 хвилин. Даємо охолонути пирога 10-15 хв і витягаємо з форми, можна їсти як в холодному, так і в теплому виде.