Рулет з консервованим тунцем, яйцем і шпинатом з тіста філо

Рулет з консервованим тунцем, яйцем і шпинатом з тіста філо рецепт простий. Я обожнюю це тісто, раніше знайти його можна було набагато простіше та ще й різних виробників, моєю любов’ю було тісто в золотий з зеленої. Плюс тунець який я рекомендувала вам купити акції було@все ще в наявності в засіках Шефа. Прекрасний сніданок або перекус, хрусткі тісто, начинка ніжна всередині. А якщо ще зробити салат і потиснути з салатом 😈 мммм.

Інгредієнти

пачка тесту Філо
2 банки консервованого тунця
будь-яка зелень (у мене кріп і зелена цибуля)
шпинат свіжий
2 відварених яйця
2 середніх плода картоплі
80гр сиру звичайного
сіль і перець
вершкове масло для змазування тіста

Рулет з консервованим тунцем, яйцем і шпинатом з тіста філо покроковий рецепт

1. Картоплю тонка порізати і варити до напівготовності. На змащене маслом тісто (змащуємо кожен лист тіста обов’язково) викладаємо ряд картоплі, зверху шпинат. Тунець змішати із зеленню і викласти на шпинат.

2. Варені яйця порізати на четвертинки і покласти поверх тунця, тепер черга натертого сиру. Обов’язково не забудьте посолити і поперчить.

3. Загортаємо в рулет спочатку в одну половину тіста, потім в іншу, щоб краї були закриті. Зверху змащуємо вершковим маслом і відправляємо в духовку при 170С на 40 хвилин. Готовий рулет нарізати і есть.