Дріжджові пиріжки з картоплею, смажені на сковороді

Як смачно зробити Дріжджові пиріжки з картоплею, смажені на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Приготуємо шалено смачні пиріжки з картоплею.

Інгредієнти

Інгредієнти для тіста:
✔️Молоко 1 ст ( 250 мл)
✔️Дріжджів 1 ч. л. (з гіркою)
✔️Яйце 2 шт
✔️Олія рослинна 100 мл
✔️Сіль 1 ч. л
✔️Кефір або мацоні 500 р
✔️Сода 1 ч. л
✔️Борошно 1 кг
(Рослинне масло 2 ст. л для замішування)

для начинки:
✔️Картопля 800 г
✔️Цибуля ріпчаста 200 г
✔️Олія рослинна 79 мл
✔️Чебрець 1 ст. л
✔️Сіль, перець за смаком

Дріжджові пиріжки з картоплею, смажені на сковороді покроковий рецепт

1. Для тіста:
На тепле молоко додаємо дріжджі, залишаємо на 20 хвилин, потім додаємо яйце, масло, сіль, кефір і соду. Далі вводимо борошно і замішуємо тесто.

2. Зверху накриваємо плівкою, потім рушником і залишаємо десь на 50-60 хвилин у тепле місце, щоб підійшло. В цей час займемося начинкой.

3. Для начинки:
Картоплю разом 1 ст. л. солі варимо до готовності і з допомогою товкучки подрібнюємо. На олії обсмажуємо нарізану цибулю, додаємо чебрець і все це додаємо на картоплю. Додаємо сіль, перець за смаком і все смачна начинка готова !!!

Відео рецепт 👇