Смачний кіш з гарбузом і беконом

Як смачно зробити Смачний кіш з гарбузом і беконом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Поєднання тонкого пісочного тіста, яскравою ароматної начинки і ніжною вершковою заливкою.

Інгредієнти

ДЛЯ ПІСОЧНОЇ ОСНОВИ:
• 160г борошна,
• 80г холодного вершкового масла 82,5%,
• 1 яйце,
• щіпка солі.

ДЛЯ НАЧИНКИ:
•300-400г сирої гарбуза (залежно від розміру форми,
• 6-8 суцвіть броколі БЛАНШОВАНІ (у мене з заморозки),
• 70-100г бекону.

ДЛЯ ЗАЛИВКИ:
• 3 яйця,
• 150мл 20% вершків.

Смачний кіш з гарбузом і беконом покроковий рецепт

1. Просіваємо борошно, ріжемо кубиками вершкове масло, перетираємо рукою в крихту. Збиваємо виделкою яйце з сіллю, вливаємо в олійно-борошняну крихту і швидко замішуємо тісто. Якщо тісто дуже круте, додаємо 1-2год.л. крижаної води. Робимо все швидко, щоб масло не встиг розтанути. Затягуємо тісто плівкою, відправляємо в холодильник на 30 мин.

2. Ріжемо гарбуз кубиками, броколі вздовж на половинки, бекон – на смужки. Розкочуємо тонко тісто між двома листами пергаменту за розміром форми з урахуванням бортиків. У мене форма 22 см в діаметрі (трохи тіста залишилося). Разом з нижнім листом пергаменту укладаємо в форму.

3. Зверху довільно кладемо начинку. Збити виделкою до однорідності. Залити зверху на начинку. Випікати при 180С 30-40хв. Орієнтуйтеся на золотистий колір бортиків. Дайте трохи охолонути. Чим більше охолодитися Кіш, тим більше шансів його акуратно нарізати