Гарбузові пиріжки

Як смачно зробити Гарбузові пиріжки простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Що я тільки не пробувала готувати з додаванням гарбуза. Ось, ще один новий рецепт, яким хочу поділитися і з вами. Начинку можна як солодку, так і не солодку. У мене була картопля з смаженою цибулею.

Інгредієнти

Вода – 160 мл
Пюре гарбуза – 100 г
Дріжджі – 1 ч. л
Сіль – 1/2 ч. л
Цукор – 1 ст. л
Раст. олія – 50 мл
Борошно – 500 г(+/-)

Гарбузові пиріжки покроковий рецепт

1. В теплу воду додати дріжджі, цукор і сіль, перемішати і залишити на 10 хвилин. Потім додати заздалегідь приготоване пюре гарбуза і масло. Перемішати. Просіяти борошно і замісити липке тесто.

2. Борошна може знадобитися трохи більше або менше. Не забивайте тісто борошном! Накрити кришкою або плівкою і залишити підходити на 1 годину. Потім добре тісто обім’яти і можна ліпити пирожки.

3. Для тих, у кого є хлібопічка – можна замісити в ній. Для цього спочатку закладайте всі рідкі інгредієнти, потім сухі. Програма “Тісто”. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇