Домашній хліб на фруктової води в духовці

Рецепт французької булки на фруктової воді. У мене на винограді. З розрахунку 530 гр. тесту. Як зробити Домашній хліб на фруктової води в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

Опара
50 гр. фруктова вода активна.
50 гр. борошно вищого сорту
Тісто:
Вся опара
250 гр. борошно вищого сорту
160 гр. вода холодна
12 гр. масло
12 гр. цукор/мед/инулиновый сироп
6 гр. сіль

Домашній хліб на фруктової води в духовці покроковий рецепт

1. Змішати борошно і воду для опари. Залишити до повного дозрівання. У мене це зайнято майже 11 годин при Т 24,5 С. Змішати воду, готову опару, борошно. Автолиз 40 мин.

2. Почати заміс, внести масло і цукор, в кінці внести сіль. Заміс до пружності тіста. Бродіння зайняло 5,5 годин. 3 складываниями на початку бродіння з інтервалом в 1 годину. Формування батард, як на видео.

3. Розстойка 2,5 години. Зробити надріз. Випічка при 250С 12 хв. з пором, дошкулити ~15 хв при 200-220С

Відео рецепт 👇