Трикутні пиріжки з мясом і картоплею Ечпочмак по татарськи

Як зробити Трикутні пиріжки з м’ясом і картоплею Ечпочмак по татарськи рецепт простий від Ольга Шобутинская ❤️

Інгредієнти

Тісто:
250 г борошна
125 мл теплого молока ( води)
1 яйце ( 1/2 в тісто, 1/2 для змащування)
10 г пресованих дріжджів ( або 4 г сухих)
1/2 ст. л. цукру
1/2 ч. л. солі
25 г вершкового масла

Начинка:
250 г м’яса
200 р картоплі
1-2 цибулини
20 г вершкового масла
сіль, чорний перець

Бульйон 100…150 мл або:
100 мл води
20 г вершкового масла
щіпка солі

Трикутні пиріжки з м’ясом і картоплею Ечпочмак по татарськи покроковий рецепт

1. Тісто:
Масло розтопити, дріжджі розчинити в теплому молоці або воді. Замісити тісто. Бродіння 1,5 години, через 45 хвилин обмять.

2. Начинка:
М’ясо і картоплю нарізати дрібними кубиками, цибулю подрібнити. Додати сіль, перець, перемішати. В кінці розтоплене масло.

3. Сформувати пироги. Розлад 15-20 хвилин. Перед випічкою змастити яйцем. Під час випічки залити бульон.

4. Пироги потрібно випікати при 180°С – 55…60 минут.