Грузинський хачапурі по мегрельські справжній

Як приготувати грузинський хачапурі по мегрельські справжній рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

молоко 200мл;
дріжджів 1 ст. л;
цукор 1ч.л;
яйце 1шт;
борошно 350г;
сіль 0,5 ч. л;
рослинна олія 1ст.л;
сир сулугуні 300г;
жовток 1шт.

Грузинський хачапурі по мегрельські справжній покроковий рецепт

1. В тепле молоко додаємо дріжджі, цукор, сіль, яйце, рослинне масло, перемішуємо. Додаємо борошно і замішуємо тісто. Тісто накриваємо харчовою плівкою і залишаємо в теплому місці 1 час.
2. Тісто ділимо на дві частини, розкачуємо, викладаємо начинку, робимо кульочок і розкочуємо. Робимо дірочки виделкою щоб повітря вышел.

3. Викладаємо на пергамент, змащуємо жовтком, посипаємо сиром і випікаємо при 180°С 20 минут.