Заварне дріжджове тісто для пиріжків в духовці

Повітряне, заварне дріжджове тісто. Не забудьте поставити ❤️ щоб мої рецепти, не пропали у вас з стрічки 🥰 Як зробити Заварне дріжджове тісто для пиріжків в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

Стакан 200 р

1 склянку окропу
1 склянку тепла вода
9 г дріжджі (1 ст л)
3 жовтки
1-1,5 чл сіль
1 ст л цукор
3 ст л рослинне масло
3-4 склянки борошно (може піти більше, орієнтуйтеся по замісу)

Заварне дріжджове тісто для пиріжків в духовці покроковий рецепт

1. Змішуємо склянку борошна, цукор, сіль, виливаємо 1 склянку окропу і додаємо масло. Вливаємо ще склянку теплої води, додаємо жовтки і дрожжи.

2. Такого тесту вистачає 30 хвилин на расстойку.

3. Формуємо пиріжки, випікаємо при 180° 20 хв. Смажимо з двох сторін по дві хвилини з кожної стороны.

Відео рецепт 👇