Хліб Булочки Римські чириолы на пшеничної заквасці

Як смачно зробити Хліб Булочки “Римські чириолы” на пшеничної заквасці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

210 г вода
180 г закваска пшеничне 100% гідратації
470 г борошно пшеничне для домашнього хліба
14 г цукор (мед рідкий солод)
9 г сіль

Хліб Булочки “Римські чириолы” на пшеничної заквасці покроковий рецепт

1. З’єднати всі інгредієнти. Місити руками 10-15 хвилин. У тестомесе або міксері 3 хвилини на перші 5 хвилин на другий. Перекласти тісто в контейнер. Бродіння 2,5 -3 години при температурі 26 -28°.

2. Поділити тісто на кульки по 95 р. Отлежка під плівкою або рушником 10 – 15 хвилин. Сформовать чириолы.

3. Розстойка в тканини 60 – 90 хвилин. Подати пар. Випікати на деку або пекарському камені 18-20 хвилин при температурі 220°С, режим верх+низ.

Відео рецепт 👇