Лахмаджун піца по турецьки в домашніх умовах

Справжній Лахмаджун піца по турецьки в домашніх умовах рецепт простий. Рецепт якої ви чекали, дуже смачний.

Інгредієнти

Фарш 500 гр

Для тісто:
Борошно 4 склянки (250 гр 1 склянка)
Сіль 1 чайна ложка
Цукор 0,5 чайна ложка
Вода-2 склянки (500 мл)

Для Начинки:
Помідор 1 шт
Часник 3-4 зуб
Цибуля 2 шт
Червоний і зелений болгарський перець 1 шт
За бажанням дунганскій перець 1 шт
Гірка і солодка(перець) паприка 1 ст. ложки
Копчена(перець) паприка 1 ст. ложка
Петрушка 1
приправа Часникова 1 ст ложка
Томат 2-3 ст. ложка

Лахмаджун піца по турецьки в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Борошно+ Сіль+ Цукор+ Вода все перемішуємо і готуємо тісто середньої м’якості, залишимо на 1 годину. В начинку додаємо помідори, часник, червоний і зелений солодкий перець, цибулю і за бажанням дунганскій перець. Додамо томатну масу в фарш і змішаємо з сіллю, солодким перцем, копченим перцем, часниковою приправою, томатами, помідорами, петрушкою і гострим перцем за желанию.

2. Наша маса готова. Розділити тісто на 12-14 частин, кожну з них розкачати дуже тонким шаром, додати фаршировану масу, розгладити його і випікати в розігрітій духовці 200 * 10 минут.

3. Спосіб 2 Таким же чином можна викласти тісто на форму, додати тісто і випікати 10 хвилин. Покладіть на нього лимон, цибулю і петрушку і подавайте. Справжній турецький лахманджуши готовий🤩😋😋 Чарівно приготуйте і порадуйте своїх рідних😘

Відео рецепт 👇