Неаполітанська піца з начинкою

Як зробити Неаполітанську піцу з начинкою простий рецепт.

Інгредієнти

Тісто:
Вода 600 мл (кімнатної температури)
Борошно (краще та, що для піци) 1 кг
Сіль 30 гр
Свіжі дріжджі 2 гр (або 1/2 год л сухих)

Начинка:
Томатний соус
Свіжа моцарелла
Базилік
Оливкова олія

Неаполітанська піца з начинкою покроковий рецепт

1. Для тесту у воду додаємо сіль, трохи борошна і розмішуємо, приблизно до консистенції млинцевого тесту, потім додаємо дріжджі, поступово муку і добре замішуємо тісто. Накриваємо його вологим рушником і даємо відпочити пару часов.

2. Піднялося тісто ділимо на порційні кульки і відправляємо вже в холодильник на 24 години. Це важливо. Тісто виходить дуже еластичним і з ним легко працювати. Розкачуємо його, щедро змащуємо томатним соусом (я брала готовий), солимо, перчимо і додаємо листя базилика.

3. І ставимо випікати в нашу піч. Подивіться яка неймовірна скоринка у нас вийшла! Додаємо свіжу моцарелу, оливкова олія і отримуємо просто неймовірну неополитанскую піцу!

Відео рецепт 👇