Сирний хачапурі з яйцем по аджарськи в духовці

Вах, відчуваю, смачні вихідні у вас будуть! Тому як, не можна не приготувати. Готуємо сирну хачапурі з яйцем по аджарськи в духовці рецепт.

Інгредієнти

КБЖУ 198/18/7/16

400г сиру
4 яйця
180г борошна (кількість може змінюватись)
220г тертого сулугуні
1 ч. л. розпушувача

Сирний хачапурі з яйцем по аджарськи в духовці покроковий рецепт

1. Змішуємо сир, 2 яйця, розпушувач, борошно, 1/3 частина сиру. Виходить м’яке пластичне тісто. Ділимо його на 2 частини, кожну розкачуємо в овальний пласт.

2. Сир ділимо на 4 частини. 1 частина сиру викладаємо по краях і загортає бортики. Виходить човник. У середину кладемо ще одну частину сиру. Бортики змащуємо сметаною або жовтком з молоком.

3. В духовку 180 градусів на 20 хвилин. Дістаємо, вбиваємо в кожну човник по яйцю і знову в духовку хвилин на 5, щоб схопився белок.

Відео рецепт 👇