Пиріжки з картоплею на сковороді на кефірі

Як смачно зробити Пиріжки з картоплею на сковороді на кефірі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже смачні, швидкі і неймовірно м’які пиріжки принесла 😍.

Інгредієнти

250 мл кефіру
3 столові ложки рослинної олії
400 гр борошна(+/-)
0,5 чайна ложка соди
1 чайної ложки розпушувача
2 яйця
50 мл води(так як у мене кефір був досить густий)

Начинка
3-4 картоплі
сіль і чорний, червоний мелений перець за смаком
2 шт цибуля
Рослинна олія
Зелень за смаком

Пиріжки з картоплею на сковороді на кефірі покроковий рецепт

1. В першу чергу наливаємо в окрему ємність кефір. Він повинен бути кімнатної температури. Потім вбиваємо туди яйця, насипаємо сіль, наливаємо олію і трохи перемішуємо. Після чого додаємо соду і розпушувач, постійно помішуючи, просіваємо борошно. Робити це треба невеликими порціями. Замішуємо приблизно хвилин 10-15. Виходить злегка липке , повітряне тісто .

2. Відправляємо його в окрему ємність і накриваємо рушником. Лишаємо в такому вигляді поки готуємо начинку. Для начинки: цибулю підсмажити, додати варені картоплі, приправити і робимо пюре. В кінці додаємо зелень (можна не додавати, якщо не любите) і смачна начинка готова.

3. Далі, ділимо тісто на маленькі шматочки , кожен розгортаємо в коржик , кладемо начинку і акуратно з’єднуємо краю . Розігріваємо сковороду з маслом і відправляємо в неї наші підготовлені вироби обсмажуватися з двох боків до рум’яного кольору, на середньому огне.

4. Потім кладемо їх на паперові рушники, щоб прибрати зайве масло, і подаємо до столу.