Пиріжки з капустою морквою та цибулею

Як смачно зробити Пиріжки з капустою морквою і цибулею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

тепле Молоко-1 л
Дріжджі -1пачка
Масло вершкове -100г
Сіль – 1,5 ч. л (або за смаком)
Цукор-1ст.л
Борошно – тісто м’яке

Начинка:
Капуста білокачанна-1/2 від середньої
Морква-2шт
Цибуля-2шт
Сіль- за смаком
Ч. м перець
Паприка
Шматочок вершкового масла
Петрушка

Рослинна олія для обсмажування

1 жовток+1ст.л молока для змазування для печених
Кунжутне насіння за бажанням

Пиріжки з капустою морквою і цибулею покроковий рецепт

1. Тісто замішуємо м’яке і залишаємо в теплі на два підйому. Тим часом готуємо начинку, капусту шаткуємо, моркву тремо на крупній тертці, цибулю нарізаємо і обсмажуємо з морквою, додаємо капусту, солимо перчимо і тушкуємо хвилин 5-7

2. (! Тут справа смаку, я люблю коли капуста трохи хрумтить в начинці, деякі прям до м’якості люблять. Дивіться самі). Після гасіння додаємо дрібно нарізаний укроп.

3. Далі ліпимо і робимо все як на вигляді або за бажанням! У будь-якому випадку це смакота🤤 👌 Печіть з задоволенням і приємного апетиту всім!

Відео рецепт 👇