Пиріжки з картоплею і хрусткою скоринкою на сковороді

Як смачно зробити Пиріжки з картоплею і хрусткою скоринкою на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Пиріжки з хрусткою скоринкою 🤍 як і обіцяла. Дуже простий рецепт, але дуже смачний🥰

Інгредієнти

Тісто:
-500 мл теплої води
-1 ч л дріжджів
-1 год л солі
-1 год л цукру
-6 ст борошна +- ( ст 200 мл)
-3 ст л раст масла

Начинка:
-4-5 картоплі
-1 цибулина
-3 ст л олії сіль зелень за смаком (у мене кінза)

Пиріжки з картоплею і хрусткою скоринкою на сковороді покроковий рецепт

1. В миску, додаємо воду дріжджі цукор сіль раст. масло перемішуємо, просіваємо борошно, замішуємо м’яке тісто, трохи змащуємо ростить. маслом замішуємо 5 хв. закриваємо харчовою плівкою, прибираємо в тепле місце для збільшення в двое.

2. Ділимо на потрібне нам шматочки, у мене 17 штук, формуємо колобки, залишаємо під рушником 10-15 мин.

3. За цей час готуємо пюре додаємо обсмажені цибулю, зелень сіль, кожен колобок розплющуємо руками викладаємо начинку защепляем краю знову розплющуємо, обсмажуємо на розігрітій масле.

Відео рецепт 👇