Чеченські коржі Хингалш з гарбузом

Як смачно зробити блюдо Чеченські коржі Хингалш з гарбузом в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Добрий вечір всім, сьогодні у мене для вас одна з чеченських національних страв, дуже смачне 😍 його оцінять навіть ті хто не особливо люблять гарбуз 👌 Тому, щоб оцінити обов’язково потрібно спробувати хоча б раз у житті 👏🏻

Інгредієнти

320 гр молока
0/5 ч. л. соди
0/5 ч. л. солі
2 год л цукру
620 гр Борошно (520 г для тесту і 100 гр для посипання)

Для начинки:
1 маленька гарбуз

Чеченські коржі Хингалш з гарбузом покроковий рецепт

1. Гарбуз відварити і очистити від шкірки, можна запекти гарбуз у духовці і вийшло ще краще👌, додати цукор за смаком, 1-2 цибулини дрібно нарізати і обсмажити на оливковій олії і вершковому маслі до золотистого кольору, трохи чорного перцю (за бажанням), перемішати всі ці ингредиенты.

2. В молоко кладемо соду, цукор і сіль, за трохи додаємо борошно і замішуємо м’яке тісто. Даємо тісту відпочити хвилин 15, потім ділимо на маленькі кульки. Кожен кульку розгортаємо в тонкий пласт, на одну смугу кладемо начинку, а другою половиною прикриваємо ту половину на якій начинка , вирізаємо зайві края.

3. Обсмажуємо на сухій, чистій сковороді хингалш з двох сторін і складаємо на тарілку стопкою один на одного, прикриваємо полотенцем.

4. На вогні розтопити вершкове або топлене масло, моїм або ошпарюємо окропом кожен хингалш окремо, складаємо в загальну тарілку, при цьому змащуючи розтопленим вершковим маслом. А потім подаємо до столу 🔥

Відео рецепт 👇