Сирно сирні коржики з кропом

Як приготувати смачні сирно сирні коржики з кропом рецепт простий. Ось таким сніданком пропоную відзначити початок нашого літа)) Для мене з сьогоднішнього дня почалися канікули, а це означає, що часу на блог буде набагато більше, ура!)) І мого нащадка можете привітати 😊, закінчив на відмінно п’ятий клас, ще один рік з п’ятірками… я не чекала і не чула, рік був важкий, дуже, але впоралися ж, змогли! 😎

Інгредієнти

• 230г сиру «Адыгейские традиції»
• 220г сиру 9%
• 2 яйця З
• 50г борошна
• Сіль морська за смаком
• Перець крупномолотый
• 15г свіжого кропу
• 2 зубчики часнику
• 5г розпушувача
• Яйце маленьке для обмазки зверху
• Насіння льону

Сирно сирні коржики з кропом покроковий рецепт

1. Розім’яти виделкою сир. Вмішати яйця, сіль, перець, нарізаний кріп і видавити зубчики часнику. Борошно просіяти з розпушувачем, всипати в загальну масу, вымешать.
2. Деко застелити гарною папером для випічки. Сформувати чотири коржі, діаметром близько 16 див. Зверху змастити яйцем і посипати насінням льону. Запікати в розігрітій духовці до 180°С, 20-25 хв. до рум’яної корочки.
3. В процесі випічки верхня скоринка коржів підніметься, потрібно активно, не соромлячись, наколоти її гострої шпажкою, щоб вона опустилася і все пропеклося равномерно.