Галета пиріг з тушкованою капустою і пупочками

Як смачно зробити Галета пиріг з тушкованою капустою і пупочками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тісто:
🔸Борошно з зеленої гречки, полбяна, рисова – 250 р. Можна змішати різні види борошна, можна один варіант вибрати.
🔸Мигдальна борошно 110 р
🔸Насіння льону, чіа, за бажанням по 1 ст л
🔸Сіль 0,5 ч. л
🔸Спеції за смаком, прованські трави, базилік
🔸Масло ДХІ або топлене, М’яке 150 р.
🔸Кокосове молоко густе 110 мл
🔸Яблучний оцет 1 ст. л

Начинка:
Тут насправді може бути багато версій.
Я взяла тушковану капусту з цибулею, морквою, томатною пастою. Відварила пупочки дрібно порізані. Змішала.
Так само можна з м’ясом, з грибами, з овочами.

Галета пиріг з тушкованою капустою і пупочками покроковий рецепт

1. 1. Тісто: змішати всі сухі інгредієнти.
2. Додати М’яке масло, перетерти рівномірно.
3. Додати кокосове молоко і оцет.
4. Замісити тісто. У пищепленку і відправити хвилин на 20 в холодильник.
2. Начинка:
Порізати дрібно цибулька, потерти моркву, порізати чесночек дрібно. Порізати капусту.
Цибуля +морква+часник на топленому маслі пасерувати, додати томатну пасту, трохи згасити, додати капусту. Готувати до готовності. Сіль, перець, спеції за смаком. Пупочки помити, дрібно порізати, відварити до готовності. Першу воду після закипання я завжди зливаю. Додати до пупочки капусте.
3. Тісто дістати з холодильника, розкачати, викласти начинку, загнути краї. У духовку 180 гр на 20-25 хвилин. Подавати зі свіжими овочами, з густим йогуртом, або соусом 🤗
Бон аппетит.