Сирні булочки в духовці з дріжджового тіста

Сирні булочки в духовці з дріжджового тіста простий рецепт.

Інгредієнти

Почніть приготування з танчжун:⁣⁣⁣⁣
130 г цільного молока⁣⁣⁣⁣
30 г хлібопекарського борошна⁣⁣⁣

Основне тісто:⁣⁣⁣⁣
430 г хлібопекарського борошна⁣⁣⁣⁣
15 г цукру⁣⁣⁣⁣
9 г солі⁣⁣⁣⁣
1 велике яйце⁣⁣⁣⁣
150 г цільного молока⁣⁣⁣⁣
Весь танчжун ⁣⁣⁣⁣
65 г вершкового сиру повної жирності ⁣⁣⁣⁣
12 г свіжих дріжджів⁣⁣⁣⁣
40 г вершкового масла

Додатково:
180 г моцарели або стручкового сиру⁣⁣⁣⁣
1 яйце для змащування

Сирні булочки в духовці з дріжджового тіста покроковий рецепт

1. Танчжун:⁣⁣⁣⁣
Додайте інгредієнти в невелику каструлю і нагрівайте на середньому вогні, помішуючи. Після загустіння зніміть з вогню і перекладіть в миску. Накрийте харчової плівкою. Охолодіть до кімнатної температури, перш ніж продовжити.⁣⁣

2. Перемішати всі інгредієнти, крім вершкового масла. ⁣⁣⁣⁣Додайте нарізане кубиками розм’якшене вершкове масло по одному кубику за раз. Після того, як все масло буде додано, перемішуйте до однорідності. Перекласти в ємність і відправити в духовку при 26 градусів, на 90 минут.

3. Після, тісто розділити на 9 частин і надати форму кола. Кожну розкачати, покласти сир, надати форму, викласти на деко з папером для выпечки.

4. Відправити в духовку при 26 градусів на 60 хвилин. Змастити яєчним жовтком і готувати при 180 градусів 12-15 минут.