Чеченська коржик Хингалш з гарбузом

Чеченська коржик Хингалш з гарбузом простий рецепт.

Інгредієнти

Борошно на-віч;
Кефір -1л;
Сода-1 год.л;
Сіль-щіпка.

Начинка:
Гарбуз;
Цукор;
Сіль.

Вершкове масло для змащування.

Чеченська коржик Хингалш з гарбузом покроковий рецепт

1. Для початку готуємо начинку. Для цього потрібно гарбуз відварити, очистити від шкірки і розім’яти до пюреобразного стану. Далі додаємо цукор і сіль за смаком. Обов’язково пробуйте гарбуз на смак, щоб солодкість гарбуза було👌🏽👍🏼. Деякі в начинку додають чебрець, ми не додаємо. Начинка готова.
2. Замішуємо тісто. У кефір додаємо соду, сіль і борошно. Замішуємо не надто туге і не надто м’яке тісто. Ділимо тісто на частини, формуємо з них кружечки. Потім, розкачуємо один кружочек.

3. Викладаємо і розподіляємо на одній стороні пласта нашу начинку у вигляді півмісяця🌛, прикриваємо другою стороною пласта і зрізаємо зайві краю. Готуємо на розпеченій сковороді з обох сторон.

4. Готові коржі викладаємо в тарілку і накриваємо серветкою або рушником, щоб були в теплі. Розмазуємо коржі топленным олією (за 2ст.ложки). Виходить дуже смачно, приємного всім апетиту.🥰

Відео рецепт 👇