Узбецька самса з гарбузом і цибулею з листкового тіста в духовці

Узбецька самса з гарбузом і цибулею з листкового тіста в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

◽️Тісто листкове прісне – 500 гр
◽️Гарбуз – 500 гр
◽️Цибуля – 200 гр (2 середні)
◽️Сіль
◽️Яйце і кунжут для краси

Узбецька самса з гарбузом і цибулею з листкового тіста в духовці покроковий рецепт

1. Гарбуз і цибулю натріть на крупній тертці. З’єднайте гарбуз, цибулю, посоліть і перемешайте.

2. Самсу можете зробити будь-якої форми, у мене трикутна. Після того, як наліпити самсу, викладіть її на пергамент, змастіть яйцем і для краси присипте кунжутом.

3. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 25 – 30 минут.

4. Готово!

Відео рецепт 👇