Узбецька самса з гарбузом і цибулею з листкового тіста в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
◽️Тісто листкове прісне – 500 гр
◽️Гарбуз – 500 гр
◽️Цибуля – 200 гр (2 середні)
◽️Сіль
◽️Яйце і кунжут для краси
Узбецька самса з гарбузом і цибулею з листкового тіста в духовці покроковий рецепт
1. Гарбуз і цибулю натріть на крупній тертці. З’єднайте гарбуз, цибулю, посоліть і перемешайте.
2. Самсу можете зробити будь-якої форми, у мене трикутна. Після того, як наліпити самсу, викладіть її на пергамент, змастіть яйцем і для краси присипте кунжутом.
3. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 25 – 30 минут.
4. Готово!
Відео рецепт 👇