Хліб з пекарні будинку

як Хліб з пекарні будинку простий рецепт.

Інгредієнти

Мука ______300 гр ;
Вода____220-230 гр;
Дріжджі ____1-2 гр;
Сіль _______чайна ложка(неповна);
Кунжут______20-30 гр.

Хліб з пекарні будинку покроковий рецепт

1. У борошно додаємо дріжджі і перемішуємо. Додаємо воду і замішуємо руками або лопаткою -1 хвилину. Накриваємо плівкою і прибираємо на 30 хвилин. Після додаємо сіль , змішуємо і обсмажений кунжут. Замішуємо 3-4 хвилини. Залишаємо тісто на 3-4 години. Щогодини ви повинні згортати тісто як я показываю.
2. Зручно це робити вологими руками . Тепер складаємо з лівої і з правої сторони , а потім як я показую. Залишаємо на растойку. Можна прибрати з вечора тісто в холодильник, а вранці запекти . Я випікала після того як тісто піднялося. Це десь через 40 минут.
3. І тепер найголовніше вам потрібна каструля з кришкою в якій ви зможете випікати. Якщо чесно я замовила її саме для того, щоб випікати хліб. Крута річ, рекомендую 👍🏻. Розігріває духовку заздалегідь до 250-260 гр. Випікаємо під кришкою 25 хвилин, та без кришки ще хвилин 10-15. І все.
4. Якщо немає каструлі з кришкою нічого страшного, випікайте просто на деку. я думаю у вас все одно вийде найсмачніший хліб у вашому житті . Готуйте із задоволенням ❤️

Відео рецепт 👇