Пиріг сир камамбер в тесті філо

Це так швидко, легко і смачно. Як зробити Пиріг сир камамбер в тесті філо рецепт простий. Для мене самий вдалий варіант запеченого камамбера! Готувати дуже швидко. Відмінне блюдо під вино, або коли чекаєте гостей, а стояти біля плити весь день не планували. Інгредієнти для нього можна зберігати вічно», зберігайте рецепт це просто і смачно.

Інгредієнти

Тісто філо – 10-15 аркушів (250 г)
Песто -60 р
Камамбер – 1 шт
Сир будь на дрібну тертку – 60 гр

Пиріг сир камамбер в тесті філо покроковий рецепт

1. На деко застелений пергаментом укладаю три шари тіста філо, можна обрізати краю надавши форму кола, а можна цього і не робити. Зверху по центру кладу камамбер роблю на ньому надріз у формі навколо камамбера промазываю всю площу тесту соусом і посипаю сыром.

2. Наступний шар вже кладу на камамбер і знову мажу соусом і посипаю сиром (дивіться відео). У фіналі змащую жовтком з молоком, посипаю кунжутом і дрібкою розтертого в руках тимьяна.

3. В духовку на 190 градусів хвилин на 10 або 15, до рум’яної скоринки! Всі! Це божественно.

Відео рецепт 👇