Тертий пиріг з повидлом в духовці

Як зробити Тертий пиріг з повидлом в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

🔸Цукор – 1 ст.
🔸Вершкове масло – 150 гр
🔸Сіль – 0,5 ч. л
🔸Ванілін за бажанням
🔸Яйце – 2 шт
🔸Сода – 1 ч. л
🔸Кефір (або сметана) – 2 ст. л
🔸Борошно ~ 3 ст.

🔸Будь-повидло

Тертий пиріг з повидлом в духовці покроковий рецепт

1. Масло, цукор і сіль, гарненько збиваємо, продовжуючи збивати додати , соду і кефір (або сметану). В отриману суміш частинами додаємо просіяне муку.

2. Замішуємо м’яке тісто, ділимо на 2 нерівні частини, більшу розкачуємо на деко, а меншу частину прибираємо в морозилку на 20 хвилин. Розподілити начинку по всій поверхности.

3. Начинка може бути будь-якою. Дістати з морозилки тісто і натерти його на крупній тертці. Випікаємо в розігрітій духовці близько 25-30 хвилин при температурі 180 градусів. Коли верх підрум’яниться можна діставати. Присипаємо за бажанням цукрових пудрой.

Відео рецепт 👇