Мясні коржі з фаршем на сковороді

Як зробити М’ясні коржі з фаршем на сковороді турецькі простий рецепт.

Інгредієнти

Тісто:
✅борошно – 480 гр
✅гаряча вода – 250 мл
✅сіль – 0,5 ч. л. (трохи більше)
✅соняшникова олія – 2 ст. л.

Для начинки:
✅фарш – 500 гр (яловичина)
✅цибуля – 1 великий
✅болгарський перець – 1 шт
✅томатна паста – 1 ч. л.
✅прованські трави – 1 ч. л.
✅соєвий соус – 1 ст. л.
✅сіль, перець

М’ясні коржі з фаршем на сковороді покроковий рецепт

1. Тісто. Замішуємо тісто, закриваємо харчовою плівкою і даємо відпочити 30 хв, за цей час готуємо начинку.

2. Начинка. Нарізаємо дрібно кубиками цибулю. Обсмажуємо на соняшниковій олії до злегка золотистого кольору. Додаємо прокручений фарш і обсмажуємо до випаровування жидкости.

3. Потім додаємо томатну пасту, сіль, перець, болгарський перець дрібно нарізана кубиками, соєвий соус, прованські трави і обсмажуємо хвилин 10 до готовности.

4. Далі все як на відео. Сковороду змащуємо олією. Приємно аппетита.

Відео рецепт 👇