Пиріг галета з баклажанами і курячою грудкою

Як приготувати смачний Пиріг галета з баклажанами і курячою грудкою рецепт простий.

Інгредієнти

Основа
• 180г цільнозерновий борошна Французька штучка
• 80г в/з Белонежной борошна
• 2г солі
• 80г Croix Verte МАСЛА ВИНОГРАДНИХ КІСТОЧОК РАФІНОВАНОЇ
• 120г крутого окропу

Начинка
• 1 великий баклажан + сіль, сухий часник, масло виноградних кісточок
• 250г копченої курячої грудки
• 50г твердого сиру (у мене Palermo від Свитлогорья)
• Яйце і кунжут

Для подачі
• Мікс листя салату
• Кунжут
• Олія Кунжутна Нерафінована

Пиріг галета з баклажанами і курячою грудкою покроковий рецепт

1. Борошно просіяти з сіллю в діжу. Влити олію і окріп. Вимісити лопаткою весло м’яке тісто. Сформувати шайбу, загорнути в плівку і дати відпочити півгодини. Тим часом, баклажан нарізати на слайсы, посолити морською сіллю, посипати сухим часником, полити олією і залишити трохи промариноваться.
2. Грудку теж нарізати тонкими скибочками. Сир натерти. Тісто тонко розкачати, укласти, не доходячи до країв начинку, чергуючи шматочки баклажана і птиці, посипати сиром. Загнути краю, сформувати галету. Краї обмазати збитим яйцем, посипати сирим кунжутом.
3. Випікати в розігрітій духовці до 180°С близько 40-45 хв. Подавати з оберемком зеленого салату, посипати кунжутом, підсушеним на сухій сковороді і обов’язково полити зверху кунжутним маслом, для посилення смаку та аромату!