Дріжджові пиріжки з картоплею на сковороді по госту

Пиріжки з картоплею – це найбільш вдалий рецепт моєї і сподіваюся в майбутньому вашого життя 🤍 Як зробити смачні Дріжджові пиріжки з картоплею на сковороді з тестом на молоці за гостом СРСР рецепт простий.

Інгредієнти

для тісто:
борошно-
вода-200 мл
молоко-200 мл
борошно-800 гр
рослинне масло-120 г
цукор-1 ст. л
дріжджі-1 ст. л
сіль-2 ч. л

для начинки:
картопля відварна-600-700 р
молоко пару столових ложок
вершкове масло-80 г
сіль за смаком

Дріжджові пиріжки з картоплею на сковороді по госту покроковий рецепт

1. Почнемо з того, що вода і молоко повинні бути теплим не гарячою і не холодному, до них додаємо дріжджі-сіль-цукор-олія. Перемішуємо. Потім поступово додаємо борошно і робимо м’яке тісто. Воно не прилипає до рук. Даємо відпочити тесті 1-1.30 години. Як тільки тісто збільшиться в розмірі разделаем його на кульки середнього размера.

2. Зверху поливаємо рослинному маслом і даємо настояти ще 30 хвилин. В цей час з відвареної картоплі робимо пюре, додаємо вершкове масло поки пюре гарячий, сіль і молоко, добре перемішуємо і остуджуємо. Формуємо пиріжки як на відео, не шкодуємо начинки для рідних 😅Це все таки домашні пиріжки а не з вулиці)

3. Масло потрібно розігріти і вогонь поставити майже на мінімум., ми не смажимо пиріжки на високому вогні а то вони не пропечуться зсередини. Так смажимо все пиріжки з двох сторон.

4. І все Пиріжки по ГОСТу готові, приємного апетиту ❤️🔥

Відео рецепт 👇