соковиті, хрусткі чебуреки тонкі і пухирчасті

соковиті чебуреки, але при цьому найпростіше тісто, спробуйте не пошкодуєте ❤️ Як зробити Самі соковиті, хрусткі чебуреки тонкі і пухирчасті простий рецепт.

Інгредієнти

170 мл окріп
+/- 400 г борошно, дивіться за замісу
1 чл сіль
50 мл рослинна олія

Начинка:
400 г фарш
1 чл сіль
200 г цибуля
70-100 мл вода
Перець за смаком
(за бажанням можна додати куркуму)

соковиті, хрусткі чебуреки тонкі і пухирчасті покроковий рецепт

1. У окріп додаємо сіль, масло і виливаємо в борошно, замішуємо тісто і залишаємо на 15 мин.

2. Фарш додаємо цибулю, воду, сіль, перець за смаком і смажимо чебуреки.

3. Готово!

Відео рецепт 👇