Пиріжки з сиром і зеленню без дріжджів Манзари

Як зробити смачні домашні пиріжки з сиром і зеленню без дріжджів Манзари рецепт. Відео рецепт Ірини Подолян з каналу Приємного апетиту! Сир – користь і шкоду для здоров’я. Якщо сир довго і ретельно розжовувати, можна поліпшити своє травлення. Але така їжа підходить тільки для дорослих людей. Для дітей краще вибирати сир, який має більш рідку консистенцію, а не щільний. В цілому, якщо організм в хорошому стані, то для профілактики розладів шлунка рекомендується з’їдати по 200 р сиру в день. Якщо ж у людини виразку або гастрит, у цьому випадку кількість сиру можна скоротити вдвічі.

Інгредієнти

Форма і розмір пиріжків може бути іншою за вашим смаком.
В 100 г – 253 ккал

Тісто
Сир 0-5 % – 150 г
Борошно – 250 г
Молоко – 70 р
Рослинна олія – 60 г
Розпушувач – 5 г (чайна ложка з невеликою гіркою)
Сіль – 3 р

Начинка
Яйце – 1 шт С1 (50-55 г без шкаралупи)
Сир 0-5% – 350 р
Сіль – 3 р
Зелень кропу – 30 м

Пиріжки з сиром і зеленню без дріжджів Манзари покроковий рецепт

1. Просіяне борошно з’єднати сіллю і розпушувачем, перемішати. Сир, рослинне масло і молоко збити блендером в максимально однорідну масу З’єднати обидві суміші і замісити м’яке тісто якщо тісто погано збирається у грудку, то додати трохи молока, якщо занадто вологе – муки.

2. Накрити миску плівкою і залишити на 20-30 хвилин при кімнатній температурі. Сир для начинки має бути мінімальною кількістю сироватки. Якщо сироватки багато,то віджати через щільну тканину або декілька шарів марлі Начинка з великою кількістю вологи буде витікати із заготовок при випіканні. Віджатий сир з’єднати з рубаним кропом, сіллю за смаком і яйце, ретельно перемішати килимок посипати борошном, з тіста сформувати джгут і розділити його на 8 або інша кількість частин, кожну округлить.

3. Більше рецептів пиріжків з посиланням в описі. з кожної частини розкачати корж діаметром 15-16 сантиметрів завтовшки 3 міліметри на центр викласти 1/8 частину начинки надати плоску форму вигляді квадрата з’єднати протилежні краї, защипати, притиснути до заготівлі, два вільних краї загорнути до центру, надаючи заготівлі квадратну форму.

4. Викласти швом вниз змастити взболтанным яйцем і за бажанням посипати кунжутом. Форма і розмір пиріжків може бути іншою, на вашу вкусу.

5. Випікати розігрітій до 180 градусів С духовці на середньому рівні без конвекції, 25-35 хвилин до золотистого кольору. Остудити на решітці. Ці пиріжки можна приготувати на сковороді з невеликою кількістю жира.

6. В наших краях, таку випічку, називають “Манзари”- тонке смачне тісто і ароматна сирна начинка.