Листковий мясний пиріг з куркою

Листковий м’ясний пиріг з куркою простий рецепт в духовці ❤️ Всім добрий день, мої дорогі 🥰 Знаю дуже багато чекали цей рецепт. Пиріг виходить дуже смачний, ситний і готується легко і просто. Всім раджу приготувати.👌

Інгредієнти

250 мл теплої води
1 ч. л солі
1/2 ч. л цукру
20 мл рослинного масла
500 гр борошна
1/2 ч. л розпушувача
100 гр вершкового масла для змащування шарів

Начинка
700 гр курячого фаршу
1 шт середнього ріпчастої цибулі
1 середній сиру картоплю
сіль, перець за смаком.

Для змащування
1 яйце
1 стіл л. молока

Листковий м’ясний пиріг з куркою покроковий рецепт

1. У теплу воду додаємо сіль, цукор, рослинна олія. Перемішуємо вінчиком. Додаємо борошно з розпушувачем і замішуємо м’яке еластичне тісто. Накриваємо даємо постояти 10 хвилин. ⠀ Начинка: У курячий фарш (можна будь-яке м’ясо) дрібно нарізану ріпчасту цибулю і тертий, сиру картоплю, додаємо сіль і перець за ваші улюблені спеції. Перемішуємо. ⠀

2. Тісто ділимо на 4 рівні частини і формуємо колобок і кожен викладаємо в пакет, щоб не підсохло .Начинку теж ділимо на 4 частини ⠀ Розкачуємо кожен в тонкий пласт, як показано на відео. Змащуємо вершковим растопленым маслом.
3. Викладаємо 1 частина начинки і розподіляємо по всьому тесту. Робимо надрізи і починаємо складати шари, там де немає начинки змащуємо растопленым вершковим маслом, як на відео. ⠀

4. Викладаємо на деко, змащене рослинним маслом змащуємо взболтаным яйцем і відправляємо в розігріту духовку до 180° приблизно на 30-35 хвилин. ⠀ У нас виходить 4 маленьких пирога. Дівчатка мої, начинка може бути будь-яка. ⠀ Всім приємного аппетита.

Відео рецепт 👇