Чебуреки з фаршем на заварне тісто на окропі

Як смачно зробити Чебуреки з фаршем на заварне тісто на окропі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Борошно-450-500гр.
Вода окріп-250мл.
Олія соняшникова або Оливкова-2 ст. л.
Сіль-1 год.л.
Олія для смаження.

Начинка:
Фарш-350-500гр.
Цибуля ріпчаста -150-200гр.
Вода-50-100мл. я люблю побільше так соковитіше
Сіль за смаком
Перець чорний за смаком

Чебуреки з фаршем на заварне тісто на окропі покроковий рецепт

1. Просееваем борошно. У окріп додаємо масло і сіль, перемішуємо. Робимо поглиблення в муці і вливаємо окріп. Швиденько все перемішуємо і місимо тісто 5хв..Накриваємо його рушником і залишаємо на 15-20мин..
2. Цибулю натираємо на крупній тертці і додаємо у фарш. Солимо, перчимо. Додаємо у фарш холодну воду, гарненько перемішуємо. Тісто ділимо на 12 кусочков.
3. Робимо чебуреки. Смажимо в олії, поки не зарум’яняться. Масло повинне покривати половину чебуреків, а можна і полностью.

4. Я і так і так роблю. Смачнющі готові чебуреки. Готуйте смачно, готуйте весело.