Білий хліб цеглинка класичний в духовці

Білий хліб цеглинка класичний в духовці простий рецепт. Будинок, в якому витає аромат свіжоспеченого хліба, володіє особливим затишком і нагадує про маму…🌹 Рецепт класичного хліба-цеглинка.

Інгредієнти

Тепла Вода 700 мл.
Дріжджі сухі 1,5 столова ложка
Сіль чайна ложка з гіркою
Цукор 1 ч. ложка
Борошно 1-1,200 кг.
Соняшникова олія для змащування форми

Білий хліб цеглинка класичний в духовці покроковий рецепт

1. В окремій ємності змішуємо воду з усіма інгредієнтами крім борошна. Добре перемішуємо й даємо дріжджам розійтися хвилин 10. Висипаємо В миску все борошно, робимо воронку посередині і виживемо туди жидкость.
2. Замішуємо м’яке тісто. Якщо буде сильно липнути до рук, додайте трохи соняшникову олію і гарненько вимісіть ю. Дайте тісту постояти в теплому місці 1 час.
3. Потім перекладіть у формочки і залишити ще на 20 хвилин. Розігріти духовку до 200 С і випікати хліб хвилин 40-45. З цієї кількості тесту у мене вийшло 2 великі булки хлеба.