Диву за дагестански з гарбузом на сковороді

ОБЕРЕЖНО! ЦЕ ДУЖЕ СМАЧНО! 🔥😋 Тому що це – диву з гарбузом! 🔥 Одне з саамых улюблених страв нашої сім’ї. Гарбуз дуже корисний, ну і просто її шалено яскравий колір піднімає настрій. Як зробити диву за дагестански з гарбузом на сковороді рецепт простий. Яких тільки страв з неї не готують! А сьогодні, відкривши Instagram, я дуже здивувалася, коли відкривши виявила, що гарбуз захопила мою стрічку 😅 Виявляється, Хелловін. Як вдало я вирішила сьогодні готувати гарбузове дива! Вписалася в движ.

Інгредієнти

Тісто:
Борошно ~ 350 р
Сіль – 1/2 ч. л
Вода – 200 мл

Начинка:
Гарбуз – 300 г
Сіль – за смаком
Цукор (якщо гарбуз не солодка) – 1 / 2 ст. л
Цибуля – 1 шт
Перець – за смаком;

Диву за дагестански з гарбузом на сковороді покроковий рецепт

1. З борошна і води з додаванням солі замісити прісне тісто. Натерти на тертці гарбуз; Нарізати дрібно цибулю і обсмажити на вершковому маслі. До цибулі додати натертий гарбуз і тушкувати до м’якості, приблизно 10 хвилин;

2. Додати до начинки спеції, сіль, цукор (за бажанням). Поділити тісто на маленькі кульки і тонко розкачати. На розкачане тісто викласти начинку і накрити другим пластом теста.

3. Краю акуратно з’єднати пальчиком і обрізати по контуру тарілки (як показано на відео). Обсмажити з двох сторін на сухій сковороді і змастити вершковим або топленим маслом.