ПП випічка завжди була у мене в фаворитах, а коли вона смачна, то взагалі ціни їй немає. Для тіста краще все-таки брати не вівсяну муку, а подрібнювати вівсяні пластівці. Як зробити ПП пиріг Кіш з куркою і брокколі рецепт простий в духовці.
Так як у них більш низький глікемічний індекс, що сприяє плавному підвищення цукру в крові і відповідно довгому відчуття ситості. Кокосове масло можна замінити на вершкове, але краще цього не робити так як кокосове масло набагато корисніше.⠀
Так як у них більш низький глікемічний індекс, що сприяє плавному підвищення цукру в крові і відповідно довгому відчуття ситості. Кокосове масло можна замінити на вершкове, але краще цього не робити так як кокосове масло набагато корисніше.⠀
Інгредієнти
КБЖУ на 100 г:⠀
237.7/13.4/8.9/22.7⠀
⠀
ОСНОВА⠀
Вівсяні пластівці – 150 г⠀
Рисове борошно – 60 г⠀
Молоко – 90 мл⠀
Кокосове масло – 20 г⠀
Сіль – щіпка⠀
НАЧИНКА⠀
Відварна грудка – 200 г⠀
Брокколі – 100 г⠀
ЗАЛИВКА⠀
Яйце – 2 шт⠀
Вершки 10% – 100 мл⠀
Сир – 30 г⠀
Сіль, перець, мускатний горіх – за смаком⠀
ПП пиріг Кіш з куркою і брокколі покроковий рецепт
1. вівсяні пластівці Подрібнити, змішати з рисовим борошном, влити молоко, додати кокосове масло і щіпку солі. Замісити м’яке тісто. Тісто виходить досить щільним.⠀
2. Розкачати в тонкий пласт, викласти у форму для запікання (у мене форма 20 см у діаметрі зі знімним дном), сформувати основу з бортиками і прибрати в холодильник на 15 хв.⠀ Відварену грудинку розібрати на волокна, оброблену на суцвіття брокколі обсмажити на краплі кокосового масла протягом 3-4 хвилин.⠀
3. Для заливки збити яйця з вершками, додати сіль, перець і мускатний горіх. Натерти сир на дрібній тертці і також відправити в заливку.⠀ ⠀
4. На основу викласти начинку, залити заливкою і відправити в духовку на 35 – 40 хвилин при 180°. Дати трохи охолонути і подавати з чашкою свіжозавареного чаю.⠀ ⠀ Приємного апетиту!⠀
Відео рецепт 👇